Karuga tööle 2022

Täna oli taas karude tööle ja kooli ja lasteaeda kaasa võtmise päev!

Tegelikult tegime me mänguteraapiatoa karudega juba kaks päeva varem trenni ja proovipilte, et kuidas ja kuhu nad ikka kõik kenasti õigel päeval koos ära võiksid mahtuda. Kui eelmisel aastal oli Karupäeval Karukliiniku ridades 40 karu, siis sel aastal oli neid juba 59. See on ikka üks ko-hu-ta-valt suur number ühe pisikese toa kohta, kus on kõike päris palju. Või no vaadake ise! 😀

Karu Nässu, kes seda üritust meil siin Eestis FBs igal aastal hoolega veab, kogus kokku pildid ja mõtted ja nii saatsin omalt poolt Nässule sellise jutu koos meie pidulike Karupäeva karupiltidega.

“Tallinna Õppenõustamiskeskuse mänguteraapiatoas teevad karud iga päev oma väga olulist mängimise tööd. Tänase eriti tähtsa Karupäeva puhul tulid kõik need 59 minuga koos tööl käivat Karukliiniku karu ka pildile. Kohe väga uhke tunne on koos nendega ka ise natuke karu vahel olla! Mõmm! 🐻❤️

Seda pilti vaadates muigasin endamisi, et see me seljataga on nagu karumere karulaine ja tundub ikka päris uskumatu, kui suur see seltskond juba on. No kohe päris nagu hiidkarulaine. Tore on aga see, et karuperre mahub alati karusid juurde!

Kas Sinu karu käis ka täna tööl, koolis või lasteaias? 🙂