Võimatu missioon

Mõned mängud on rohkem mõttemängud, kus sa oled paigal ja ei tee nagu väga midagi peale mõtlemise. Mõne mängud on lauamängud või väikeste asjade mängud, kus sa mõtled ja natuke liigutad end ka. Mõned mängud on palju suuremat liikumist vajavad ja siis on veel ka need, kus kogu mäng ongi liikumine ja enese füüsiline proovile panemine – mööbli ümber tõstmine, kukerpallitamine, poksimine, takistuste raja läbimine ja miks mitte ka mõne võimatuna näiva missiooni ette võtmine.

Mu mänguteraapiatuba pole küll teab mis suur, kuid sinna mahub igasugu asju korraldama ja vajadusel tulevad appi kõiksugu vahendid, sest mängus on kõik võimalik. Lisaks on siin ruumis välisest maailmast veidi eraldatud emotsionaalne turvaline ruum, kus on julgem katsetada ka asju, mida argielus ehk ei saa või ei tihka. Pannes ennast parajalt proovile nii, et ülesannet läbida on väljakutse, kuid kuidagi on see siiski võimalik sooritada, saab laps sellest juurde enesekindlust ja -usku ning see võib olla talle väga-väga oluline kogemus.