Pidu sinus eneses

“Vauuu, sinu sees on pidu!!! Ja kõik teised võivad ka sellele peole tulla!”

Sedasi kilkas üks pisike sõber, kui rullikeerdunud boa pisikese diskokuuli ümbert leidis. Tuba oli juba väga hämaraks muutunud ja diskokuuli värvilised peegeldused täitsid mu kõrge laega valget tuba. No mul oli olnud mõte, et äkki vajavad loomad veidi turgutust ja valgusteraapiat. Selle peale, et tuleb pisike tark inimene, astub tuppa ja on vaatepildist sedavõrd lummatud, et peenikese vaimustunud häälega, milles on miljon milligrammi vaimustunud rõõmu, midagi nii vägevat ütleb, polnud ma osanud ometi tulla.

See mõte saatis mind kogu ülejäänud tööpäeva ja pärisõhtul koju sättides pidin vaatepildi enam-vähem taastama, et teilegi seda rõõmu jagada.

Ja et teie sees oleks ka pidu ja kutsuge teisedki sellele peole! <3