Silt uksel

Mul oli täna tööl ootamatult pisut aega ja kasutasin seda otstarbekalt – lisasin uksesildile veidi värvi 🙂

Puidule joonistamine ja värvimine on mulle varasemast tuttavad ja teadsin hästi, et vildikatega pildi värvimisel on joone hoidmine pea võimatu – ujuma läheb. Kuid, ohh imet, sissepõletatud joon hoiab vildika niiske värvi üsna kenasti oma piirjoonte sees ja tundub, et mul ongi nüüd esimese katsetamise järel üks täitsa pärissildi moodi uksesilt!

Ainult see tumenenud serv tegi mulle meelehärmi. Kuigi ma olin kuulnud, et niisked lapid võivad sellise puidu põletamisel määrdunud servaga imet teha, siis ma kõhklesin. Samas oli see proovisilt ja kui ma oleksin selle ka nässu keeranud, siis poleks sellest lugu olnud. Ja taaskord sain imestada – serv sai märkimisväärselt puhtamaks ja minu uksele passib see suurepäraselt 🙂