Karuga tööle 2021

Oma uues töötoas, millest kohe varsti peab saama päriselt mänguteraapiatuba, on veel parasjagu sättimist ja sisseelamist. Kuigi teraapiat saab läbi viia ka väga nappides tingimustes, siis mänguterapeudil on ettekujutus sellest, mis teeb ruumi paremaks viisil, et lapsel ja ka terapeudil seal toetavam olla on.

Selle suure planeerimise ja sättimise keerises taipasin eile õhtul, et täna on ju kaisukaruga tööle ja kooli minemise päev ja see andis imelise põhjuse veidi valmistuda ja kokku kutsuda kogu me töökas Karukliiniku karupersonal.

Siin nad on! Pidulik rivistus tuli neil vahvalt välja, sest kõik me 40 karu jõudsid pildile. Suure ja tegusa seltskonna pildistamine nõuab minult küll veel veidi harjutamist, et kõik sagivad kõrvapaarid ja ninanõpsid pildilt ka paistma jääksid, kuid esimese katse kohta tundus see üks päris vägev jäädvustus ikkagi. Vahva on see, et selle pildiga saame Karupäevale lisaks tähistada ka oma uue õppe- ja tööaasta algust. Mõmm! 🙂