Armas päev

Ma olin aegada algusest unistanud nukumajast. Olin küll katsetanud neid siin ise teha riiulist ja karpidest, kuid see rohelise korstna ja viilkatusega IKEA kortermaja oli ja on mu suur lemmik, minu unistustemaja. Ma küll olin hoolega veebipoes sedasorti majal silma peal hoidnud, kuid seda ei olnud pikalt saada.

Mu lapsepõlveunistus täitus, kui ma ühe porisel õhtul Lasnamäe lõpu kõrghoone trepikojast maja kaenlas üliõnnelikuna välja astusin. Kui ei saa pärispoest, saab FB marketplacest, mis on nüüd vist juba mu lemmikpood. Sellest hetkest peale on see maja elanud mu mängutoas ja kui lapsed ei mängi, siis mängin ma sellega ise, sest maja ju ometi elab ja järjest täieneb.

Täna oli üks armas päev ja see nägi välja natuke selline:

Nukumaja keldrikummitused said uue väga vana ukse. Selle joonistasin ja värvisin ma valmis juba vist 16 aastat tagasi.

Kuigi mööblit selles majas alles napib, siis mingid elutähtsad asjad peavad olema paigas. Nii pani armas abikaasa oma printerile jälle hääled sisse ja mõmmikutel on nüüd päris oma vetsupott ja kraanikauss koos kapikesega. Sel korral on kõik veidi suuremaks sätitud ja vajalikud lisad on kollased 🙂

Ja hea kolleeg tuli täna tööle koos eriti mõnusa suure ja jutuka karuga. Ülemise katusekambri kroks kutsus ta kohe endale külla, sest uues elupaigas on tore endale uusi sõpru leida. 💗