Uus tuba on valmis!

Esimene päev lasteaia uues mänguteraapiatoas!

Lapsed kiitsid ruumi heaks ja barrikeerisid väljapääsu, sest milleks minna tagasi rühmaruumi, kui saab kogu tähelepanu vaid endale ja mängule hoida. 😃

Kuigi tuba on pisike, siis ruumi asukoht majas on parem. Otse rühmaruumi avaneva uksega teraapiatuba ei andnud lastele piisavat rahu ja eraldatust. Ikka kostsid hääled, ikka keegi tahtis piiluda. Teraapiatoa juures on oluline, et see on turvaline ja neutraalne ehk piisavalt eemal muust tuttavast elust. Uus ruum suudab seda võimalust paremini pakkuda.

Muuhulgas selgus ka, et Tondi-Boanella noorem õde Rosella on vahepeal tublisti kasvanud ja on nüüd samapikk kui uus mängutuba. Ta ulatub juba mõlemas suunas seinast seinani. Lisaks sellele on ta alati rõõmus, kui saab sõpru kallistada. Mis muud, kui panene reipalt edasi! 😃