Puhkus läheneb

Puhkus läheneb ja ma saan ütelda, et olen selle õppeaastaga siin asjasse kohe päris sisse elanud.

Asjad on mõnusalt paika loksunud, ruum on omaks saanud ja mõnus on olla. Mu pisike kõrge laega toake on tundmatuseni muutunud sellest ajast, kui ma siia sisse kolisin. Kui maapealse osaga sai juba mõnda aega päris rahul olla, siis suured valged seinad sosistasid sageli, et midagi on puudu. Proovisin erinevaid variante ja pilte, tõstsin tuba ümber, viisin kõrged kapid välja ja ikka polnud tunne päris see, mida otsisin.

Ühel täiesti juhuslikul hetkel jäi mul kodus pilk ammu tehtud maalile, mis valmis kunagi Mustika Keskuse sisekujunduskonkursi tarvis, kus mu Eesti Laste Tuba tol korral esikoha võitis. See oli üks mõnusa tundega tuba ja omal viisil on see tunne minuga alati hiljem kaasas olnud. Toppisin pildi autosse ja purjetasin tööle. Kui ma selle mängutoas kapile toetasin… oli asi paigas. Ma olin koju jõudnud!

Nüüd võib südamerahuga hakata end pikale puhkusele sättima, et sügisel taas rõõmuga tagasi tulla!