Õppida on tore!

Kõigi töötegemiste vahel tuleb vaim värske hoida ning uusi teadmisi hoolega peale koguda ja varasemaid värskendada. Pole saladus, et mulle meeldib hirmsasti ka õppida.

Pikalt oodatud BUSS-meetodi esimese taseme väljaõppekoolitus, mis käsitleb varase lapseea traumasid kogenud laste arenguliselt mahajäänud sensomotoorse süsteemi üles ehitamise mudelit, sai lõpuks teoks ja mul on nii suur rõõm sellel ka osaleda.

See pole küll mänguteraapia, kuid mingis mõttes on need kaks lähenemist omavahel ka seotud ja toetaval viisil põimuvalt rakendatavad. Kasvõi alustades sellest, et selle meetodi on välja töötanud mänguterapeut, kes oma praktilises töös vastavate probleemidega kokku puutus ja tõhusat mängulist lähenemisviisi laste arengu ja heaolu toetamisel otsis. 😃

Täna on meil juba kolmas õppepäev. Alustasime kodutööde tutvustamisest – kõik pidid kodus looma aardejahi kaardi. Minu oma on siin pildil ka näha. Seejärel katsetasime neid kaarte kõhuli maas ja läbi mängides. Tegelikult sai nende päevade jooksul ikka kohe päris palju mängida, küll kõhuli maas olles, küll ringi roomates. Aardekaart toimis igatahes täitsa kenasti!