Mänguteraapiast ajakirjas

Täna ilmus ajakirja “Pere ja Kodu” septembrinumber ja selle sees on armas lugu ka mänguteraapiast: “Mänguteraapia harutab lapse lahti”.

Olen lõpmata tänulik lastele ja nende peredele lugude ja mõtete jagamise ning Marinale selle kõige hoolika kirjapanemise eest. Tänulik olen ka säravate silmadega mänguterapeutidele, enda õpetajale Sirlile ja supervisiooniaasta kaasteelistele, kelle kaasamõtlemine ja nõu alati marjaks ära kuluvad.

See oli üks vahva kogemus ja jagamine, sest tõesti, mul on üks ütlemata äge ja armas amet! Ja ma ei ole üldsegi üksi. Meil Eestis siin on terve hulk mänguterapeute – vajadusel leiab oma lapsele terapeudi ehk Eesti Mänguterapeutide Assotsiatsiooni kodulehelt.

Ja kui keegi teist tunneb taltsutamatut soovi ise mänguterapeudiks saada, siis ka see võib võimalik olla, sest uus õppegrupp alustab juba järgmise aasta kevadel. Vajaliku info ja tingimused leiab siit Annely Sootsi Koolituse Tervisekooli kodulehelt.

Mõnusate mängimisteni! 🙂