Takjapallid

Kuna mu töötoa põrandat katab vaipkate, siis laste, ruumi ja iseenda säästmiseks olen ma targu märjad värvid ja voolimismassid kõrvale jätnud. Mingis mõttes voolimist saab teha aga ka takjapalle meenutavate Bunchems mänguasjadega.

Neid saab võtta peoga ja kokku suruda. Neid saab peenelt sättida sõrmega. Ka värvidega saab kombineerida. Kes soovib, saab päris ise midagi luua ja samas saab vaadata ka juhendeid ja detailitäpselt teha valmis mõni ettenäidatud tegelane. Neile on kaasas ka mõned lisandid – silmad-suud, nokad, käed-jalad, tiivad, mütsid, prillid. Nendega saab kiirelt oma tegelastele ilmeid lisada.

No ja nagu selgus, siis vahel on saab nendega ka soenguid teha. 🙂

Juuksurimängimist nendega soovitada ei saa, sest otse juustest välja tõmmata võib neid olla üsna vaevarikas. Samas kui juuksed ei ole liiga pikad, siis saab need kenasti libistada vabaks. Samas on lastel vahel põnev teada saada, mis on need materjalid, mille külge need pisikesed takjapallid hakata võivad.

Vahvaid katsetamisi! Ja kui kellegi teist sellised takjapallid niisama seisavad ja kasutust ei leia, siis võtan ma need rõõmuga vastu, sest rohkem on parem 😀