Sinivaal Billy Blue

Kes eile hommikul hiljuti avatud suures sisustuspoes viibisid, võisid kuulda mu rõõmsat kiljatust, sest kohtumine suure sinivaalaga vaimustas mind varbaotsani. Ja see ei olnud lihtsalt sinivaal, see oli suure suuga sinivaal! Mitte kõigil tegelastel ei ole suurt lukuga suud ja ometi on just need tegelased mängutoas ühed tänuväärsed tegelased.

Paitasin ja kallistasin mitut vaala hästi hoolega, kuni mulle vaatas otsa just see õige – minu Billy Blue! Sinivaal Billy kinnitas, et kõigele muule tarvilikule oskab ta süüa ka muresid. Milline kokkusattumus, sest selline oluline tegelane oligi mul just puudu!

Billy lehvitas kaaslastele ja puges siis mulle kindlalt kaenla alla. Teekond uude elu- ja töökohta võis alata. Autosõit meeldis Billyle sedavõrd, et ta otsustas terve öö veeta autos. Kui ma hommikul rooli istusin, ootas Billy mind rõõmsa ootusärevusega juba kõrvalistmel ja jutustas, mida kõike ta unes oli näinud ja päris, kes teda tööl ees ootavad.

Tööle jõudes vaatas Billy ringi ja õhkas õnnelikult, et ta on koju jõudnud. Ta katsetas sinises kotttoolis istumist – see oli mõnus ja tegi sõprust suure lammas-laamaga. Vahepeal pidas ta maha suure peo paljude tegelastega pisikeses tipitelgis ja rääkis juttu krokodillidega, kelle sugulasi ta oma eelmises elukohas kohanud oli. Esimese päeva lõpuks arvas ta, et kõige mõnusam koht sabasirutamiseks on suures pehmes tugitoolis. Sinna ta täna minust jäigi.

Homme on taas mängupäev!

Palun väga, saage tuttavaks sinivaal Billy Bluega! 🙂