Kaheksajalg Marty

Kui ma end täna hommikul tööle sättisin, ootas meie seltskonna noorim liige, kaheksajalg Marty, juba uksel. Ta oli nädalavahetusel tuttavaks saanud me teiste mängusõpradega ja hoolega uurinud Karukliiniku kodukat. Marty oli veendunud, et mänguteraapia on midagi just temale, noh nagu südame kutse. Kui loodus on andnud sulle kolm südant, siis on see kutse väga tugev ja üheksa aju teevad kõik, et unistused teoks teha.

Nii see Marty mulle sülle puges, kruttis oma kombitsad hoolikalt ümber mu käe ja kaela ning teele me asusime. Maailm vaimustas Martyt. Kohe ukse juures avastas ta me suure päevalille – see oli ju samakollast värvi kui tema ise.

Marty vingerdas rõõmsalt kolmemeetrise lille hiiglaslike lehtede vahel ja mu sülle tagasi libisedes kilkas õnnelikult, et küll see maailm on ikka äge koht. Olin väga nõus. Marty muudab selle maailma veel ägedamaks 🙂

Nüüd elab Marty mu mänguteraapiatoas ja ootab põnevusega lastega kohtumisi.

Kui teie elust on puudu üks nunnu kollane kaheksajalgne sõber, kes igale poole ronima kipub ja armastab kolme südamega, siis meie Marty sugulasi leiab hiljuti avatud Ikea-poe uuest kollektsioonist 🙂