Takjatriinu

Paistab, et Bunchems takjapallide aeg on meie mänguasjakaubanduses üsna otsa saanud, kuid teraapiatoas täidavad need väikesed haakivad pallikesed endiselt oma olulist kohta. Kellele meeldib neid lihtsalt krudinale kokku pressida, kellele just lahti tõmmata, kes sorteerib neid värvide järgi, kes püüab neid haakida millegi külge, kes ehitab midagi omast peast ja kes midagi juhendi järgi – võimalusi, mida nende värviliste takjatega teha, jagub.

Ma avastasin üks päev, et kuigi ma olen mõnda asja juhendi järgi nii palju kordi teinud, et võin neid juba peast teha, siis lepatriinut ei olnud ma kordagi veel proovinud. No on ju nunnukas takjatriinu! 🙂

Ja kui teil peaks sääraseid pallikesi kusagil niisama seisma ja tulevik nende kasutamist ette ei näe, siis võite need rõõmsalt teraapiatuppa saata, sest neid takjaid ei ole siin kunagi vist liiiiga palju! 🙂