Beebiuudised

Kuidagi on nüüd läinud nii, et titasid sajaks meil nagu taevast ja Marty, me suur kollane kalli-kaheksjalg tegi ikka täieliku jõuluüllatuse meile.

Kui nüüd hoolega mõtelda, siis nihverdas Marty juba mõnda aega mingit asja ajada ja oli hirmus kavala näoga, kuid temalt küsida, et mis toimub. Ta vaid itsitas ja vingerdas osavate kombitsate abil jälle kuhugi peitu. Teised teraapiatoa elanikud vahel ikka sosistasid, et nägid Martyt päkapikkudega juttu ajamas telgi taga või laua all.

Ja siis see juhtus! Ma sättisin just tuba teisest otsast korda ja vaatasin veel olukorda hinnates, et Marty jalad on imelikult sõlmes, et peaks need ehk kuidagi mugavamalt sättima ja siis, kui ma temani jõudsin… seal ta oli, sassis kombitsate küljes, tilluke kaheksajalg, pehme ja kollane, nagu täpselt Marty suust kukkunud pisike koopia!

Marty on uhkusest muidugi oimetu ja palus ka teile edasi ütelda, et nii tema kui beebiga on kõik kõige paremas korras, nad kohanevad uue elukorraldusega ja rõõmsad, et saavad selle aasta jõulud juba üheskoos veeta.

Mis muud, kui soovime Martyle ja ta lapsukesele palju õnne ja armastust ning toredat kohanemist uues olukorras! 🙂