Armsad mälestused

FB tuletas meelde, et just täna, kuid palju-palju aastaid tagasi, olin ma ühes lasteaias korraks mitteametlik päkapikk. Kui nüüd päris täpne olla, siis olin ma üks väga karune päkapikk! 😀

Ja kui armsad lillad Kiusamisest vabaks karud minuga tol korral pildi said tehtud, kaunistasime me nendega koos ka ühe toreda jõulupuu. 🙂

Ka aastaid hiljem meelib mulle see kiusvabade karude ettevõtmine nii väga. Minu meelest oleks nii tore, kui igal lapsel oleks päriselt oma armas ja asjalik Sõber Karu, kellega saaks koos karukoosolekul käia ja muud olulist teha ja uurida ja ka õppida.

Rõõm on mul aga sellest, et kaasajal peavad kaks sellist vahvat lillat karukest oma koduks mu teraapiatuba, kuid see piltidel olev helerohelise lipsuga karu on juba pea 12 aastat vana ja elab endiselt meie juures kodus.

Armsate mälestuste meenutamisi ja kiusamisest vabasid jõule teile! ❤️